Banner

Welkom bij Dewebo bvba

Welkom op de nieuwe site van Dewebo bvba.

Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in projectontwikkeling. Zo zijn wij reeds jaren actief in de regio van het waasland en hebben wij een ruim aanbod van verscheidene gronden met nieuwbouwwoningen (gesloten, halfopen en open bebouwingen) en appartementen.

U kunt bij ons steeds terecht voor de aankoop van woningen ruwbouw winddicht of sleutel op de deur. Voor de keuze sleutel op de deur, heeft de klant bij ons volledige inspraak qua materialen er gebruikt worden. U wordt dan steeds professioneel begeleid bij de keuze van deze materialen. Onze appartementen worden steeds volledig afgewerkt opgeleverd.

Verder bent u bij ons ook steeds aan het juiste adres voor verbouwingen, bezetwerken, timmerwerken en geven wij steeds de beste en eerlijkste prijzen voor uw oude eigendommen of interessante gronden voor de realisatie van onze nieuwe projecten.

Zo zijn wij steeds op zoek naar oude woningen om af te breken, bouwgronden (allerlei), woningen om te verbouwen, ruilingen; u hebt een grond of een woning met grond, wij doen u een ruilingsovereenkomst met notariële tussenkomst. Wij garanderen u onmiddellijke betalingen, vlugge werkwijze en correcte en konkrete afspraken.

Bekijk nu onze projecten op onze website en wie weet zit jouw toekomstige woning of appartement wel bij ons aanbod. Hopende u van dienst te zijn geweest met deze kennismaking van ons bedrijf, groet ik u inmiddels met de meeste hoogachting.


De Weirdt Kristof
Zaakvoerder van BVBA Dewebo

 

 

Latest News

  • Raadpleeg ons laatste nieuws om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten!